Diensten

Langeslag Totaal Techniek verricht voor u verschillende werkzaamheden. Zo zijn we gespecialiseerd in onder andere:


Veris-U3 Bodemscan dienst

Plaats specifieke bewerkingen zoals; bekalken, bemesten, compost uitrijden, gips strooien, variabele plant en zaai afstand, spuiten tegen bodemherbicide, aaltjes bestrijding, beregening advies, greppelkaarten en hoogte kaarten om te kilveren. Met behulp van Taakkaarten de precisielandbouw naar een hoger niveau brengen. Langeslag Totaal Techniek biedt u de mogelijkheid om uw percelen in kaart te brengen met behulp van onze Veris-U3 bodemscanner. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De Veris-U3 bodemscanner is een uniek sensorplatform waarmee in één werkgang 3 belangrijke bodemvariabelen en de hoogteligging in kaart worden gebracht. De U3 is opgebouwd met 3 sensorsystemen. Het systeem meet al rijdende constant het organische stof percentage en de bodemtextuur (EC) op 0-60cm diepte. Om de pH meting te doen moet het voertuig kortstondig (+/- 10 seconden) stil gezet worden zodat de pH sensor de bodem ingedrukt kan worden. Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat de kaarten van de Veris-U3 zeer betrouwbaar zijn.
De dataverwerking en het maken van de taakkaarten kan Vantage Agrometius geheel voor u verzorgen of u kiest ervoor om dit zelf te doen.

Bekijk een demo van een Veris-U3 bodemscan op dit filmpje.

Klik hier voor een praktijkvoorbeeld van Veris-U3 bodemanalyse

Bekijk ook onze folder over onze bodemscandiensten


Hydrauliek Slangenpers

Langeslag Totaal Techniek beschikt over een mobiele hydrauliek slangenpers van het merk Uniflex.

Het betreft een 12V uitvoering. LTT is zo in staat om direct in het land zonder netstroom aansluiting hydrauliekslangen te kunnen persen. Zo kunnen wij eventueel direct nieuwe slangen persen of inkorten aan een machine of werktuig.

Momenteel beschikt LTT over 1/4, 5/16, 3/8 & 1/2 duims hydrauliek slang van de HSKPQ serie. Het assortiment hydrauliek koppelingen en pilaren bestaat uit metrisch, BSP, ORFS & JIC. Dit assortiment is groeiende.

Onderweg bij de klant Trimble AutoPilot GPS inbouwen behoord tot de mogelijkheden.


Trimble autopilot GPS besturing

LTT is gespecialiseerd in het installeren, programmeren en ondersteunen van Trimble GPS besturing, zowel voor Landbouw voertuigen als Landbouw werktuigen. Voor de importeur Agrometius BV. installeert LTT door de gehele BeNeLux en delen van Duitsland autopilot systemen. Ook installeert LTT auto pilot systemen voor diverse mechanisatie bedrijven zoals Jan van Iperen&Zn, Mechanisatie bedrijf Weevers Swifterbant en Abemec.


Reparatie, onderhoud en service in de landbouwmechanisatie

Na opleidingen, cursussen en veel werkervaring is LTT deskundig in zijn werk in de landbouwmechanisatie. Zo zijn wij te bereiken voor alle werkzaamheden in deze sector. Denk hierbij aan reparaties, het onderhoud, en gaan wij uiteraard voor een goede service.
LTT is werkzaam in heel Nederland, maar ook daarbuiten zijn we regelmatig te vinden. LTT beschikt over een functioneel ingerichte Volkswagen Transporter, waarmee wij op locatie onze klussen kunnen uitvoeren. Ook is het mogelijk om uw opdracht uit te voeren in de eigen werkplaats (wp3) van LTT.


Voertuig volgsysteem TracTracer

Voor TracTracer bouwt LTT voertuig volgsystemen in, dit zowel in alle voertuigen als ander werkmaterieel. Het opbouwen van de systemen kan zowel op een door u aangewezen locatie, als in eigen werkplaats van LTT. Wilt u meer informatie over dit product, kijk dan op www.tractracer.nl of neem contact op met LangeslagTotaalTechniek (zie contactgegevens).

Goede service

Deskundigheid

Ruime ervaring

Hoge kwaliteit

Onderdelen nodig?

Klik hier voor meer informatie